Навън бе горещо.
И птица от рая долетя.
Птица с бели крила.
Кацна на входната врата.
Погледнах я
и долових нейната тъга.
Тъга, предизвикана
от изменни и
лъжливи сърца.
В този миг осъзнах,
че това бе
моята душа -
трепереща в самота!
© Надя Донкова All rights reserved.