31 may 2012, 22:38

Птица... 

  Poesía
442 0 0

Птица иска ми се да бъда сега...

Птица, която да прелита над небосвода, свободна от сивото ежедневие на деня...

Птица, лутаща се из света, търсеща утеха във своята свобода...

Птица, търсеща приключение без лицемерието на света...

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??