13 jun 2017, 13:19

Птица 

  Poesía » De humor
555 0 0

За тази толкоз малка птица,

израснала в мъничко гнездо.

Как искам за поема да напиша,

но някак нямам си крила.

Ще полети в простора тя омайна,

ще кацне на едно дърво.

Човекът ще наака тя случайно,

късмет да има той, а птицата крила.

 

 

© Ася Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??