За тази толкоз малка птица,
израснала в мъничко гнездо.
Как искам за поема да напиша,
но някак нямам си крила.
Ще полети в простора тя омайна,
ще кацне на едно дърво.
Човекът ще наака тя случайно,
късмет да има той, а птицата крила.
© Ася Асенова All rights reserved.