11 abr 2019, 0:41

Птича песен 

  Poesía » Otra
552 3 3

Запя птича песен,
с детски смях на врабчета
и от гнездо на гнездо,
ехо се чу чак до морета.

Повей ехти от разбулени клони,
листата зелени, пролетта оцвети.
Детски звън зазвъня
и света проехтя.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??