11.04.2019 г., 0:41 ч.

Птича песен 

  Поезия » Друга
546 3 3

Запя птича песен,
с детски смях на врабчета
и от гнездо на гнездо,
ехо се чу чак до морета.

Повей ехти от разбулени клони,
листата зелени, пролетта оцвети.
Детски звън зазвъня
и света проехтя.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??