11 апр. 2019 г., 00:41

Птича песен 

  Поэзия » Другая
551 3 3

Запя птича песен,
с детски смях на врабчета
и от гнездо на гнездо,
ехо се чу чак до морета.

Повей ехти от разбулени клони,
листата зелени, пролетта оцвети.
Детски звън зазвъня
и света проехтя.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??