8 nov 2009, 22:38

Птичи жребий 

  Poesía
535 0 7

Тя лети из простора.
Необятност загребва с крилете си.
С всеки тласък нагоре, нагоре,
покорява небето.

Тя е бърза и силна.
Има хъс да достигне мечтите си.
Те са скрити нейде зад синьото…
Сред звездите.

Тя ще стане звезда
и ще свети сред девите, раците.
Веднъж да пребори с крилата си
гравитацията.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??