Птичката в ръка държах,
сърцето ù притисках
и смятах -
верен аз другар от болката избавих.
Оставих я при бука,
къщичка направих,
с милувка я дарих
и на съдбата се помолих
със свойте събратя
тя отново да лети.
© Соня Todos los derechos reservados