Feb 6, 2010, 11:13 PM

Птичка 

  Poetry » Other
767 0 0

Птичката в ръка държах,

сърцето ù притисках

и смятах -

верен аз другар от болката избавих.

 

Оставих я при бука,

къщичка направих,

с милувка я дарих

и на съдбата се помолих

със свойте събратя

тя отново да лети.

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??