13 abr 2008, 21:30

Птиците падат преди да са излетели 

  Poesía
709 0 1

Птиците падат преди да са излетели,
по пътища прашни се скитат души
и те възкръсват преди да са умрели,
а някой сякаш нарочно света им руши.

Птиците падат преди да излетят,
в леда сковани и пленени,
душите непробудно спят,
от съня си заслепени.

Птиците падат преди да са излетели,
бурени отровни корени впиват в земята
и сякаш дирят някаква разплата,
и дори унищожени продължават да я торят.

© Антоанета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??