16 dic 2006, 20:49

Пухкави надежди 

  Poesía
600 0 5

 

 

 

 

Не спрях дори когато ме напусна,

и днес аз още силно те обичам,

и макар живота ми без теб да е безвкусен,

от нещастието си надеждата извличам.

 

Надявам се, че някой ден, зад някой ъгъл,

онази същата ще те открия,

омразата в себе си надлъгал,

ще вкуся пак от твоята магия.

 

Надявам сe да нямам думи,

загатващи за нашата раздяла,

и всичко да е помежду ни,

както винаги си го желала.

 

Надявам се, че пак ще мога,

с пречистено сърце да те прегърна,

болежа от раздялата да превъзмогна,

доверието си към тебе да възвърна.

 

Надявам се, че пак ще мога...

май всичко само е надежди,

а ти забързана в радост и тревога,

към мен изобщо не поглеждаш.

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??