9 jul 2024, 19:52

Пуйетите не са това, което са* 

  Poesía » Parodias
123 0 2

Разтягат се рахат локуми,
ашладисват се бурени.
Пуйетите на конете от думи
са винаги влюбени,
неразбрани и страдащи,
или от оргазми раздрани -
Души и сърца все раздаващи
лекуват и гибелни рани,
такива са, да!
Или пуне това са разбира...

Пуйетите спят с вечността,
която... им гледа сеира...

Пуйетите, децата на времето,
внуците на съдбата,
рицари във пуйемите,
а инак... ще затворя устата...
Но фсички са просто специални
дори да се правят на скромни!

Пуйетите, фсички до един генитални,
но колко от сюрията им някой помни?...

09.07.2024.

___

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".

_____

* - заглавието е заигравка с виликата мъдрост "Совите не са това, което са" от доста тъпия американски сериал "Туин Пийкс".

_______

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??