12 jul 2007, 18:32

Пусни сърдцето ми 

  Poesía
790 0 3
 

Пусни сърцето ми.

 

 

Пусни сърцето ми ранено

да отлети далеч от теб.

Ще скътам и без туй смирено

страстите в купчина лед.

 

Знам, ще парят раните ми дълго,

но вятърът ще ги погали,

утрешният ден ще ги пожали

и детски смях ще напомня им за дълг.

 

Навярно никога не ще узная

как страст такава може да ранява,

как любовта от свята,

превръща се във прокълната.

 

Как сърцето може света да прегърне

и миг след това  в разядено да се превърне.

Как после самотата замества мечтата

и в  пропаст нейде същността ти да потъне.

 

Пусни сърцето ми ранено

далеч от тебе да избяга.

От твоя избор примирено

ще продължи пътя си, като бродяга.

 

 

 

 

© Ирина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??