17 ene 2008, 15:01

Пустинник 

  Poesía » Versos blancos
661 0 0

Пустинник ако бях...
щях единствено да искам
дъгата си да видя
като от извор как енергията
й блика
и как утихва -
във пясъчната дюна.

 

Пустинник ако бях...
щях единствено да искам
толкова опразнена да бъда.

© Андромеда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??