Jan 17, 2008, 3:01 PM

Пустинник 

  Poetry » White poetry
615 0 0

Пустинник ако бях...
щях единствено да искам
дъгата си да видя
като от извор как енергията
й блика
и как утихва -
във пясъчната дюна.

 

Пустинник ако бях...
щях единствено да искам
толкова опразнена да бъда.

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??