3 mar 2008, 0:33

Пустиня 

  Poesía » Otra
710 0 16
Пустиня

В кладенеца на човешката надежда
спуснах кофата на една мечта,
навих въжето на копнежа,
извадих празна лъжа.

В пустинята от жажда умирам,
пресъхнала е моята уста,
и вече думи не намирам
на Господ да се моля за вода.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??