Mar 3, 2008, 12:33 AM

Пустиня 

  Poetry » Other
708 0 16
Пустиня

В кладенеца на човешката надежда
спуснах кофата на една мечта,
навих въжето на копнежа,
извадих празна лъжа.

В пустинята от жажда умирам,
пресъхнала е моята уста,
и вече думи не намирам
на Господ да се моля за вода.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??