Като през жарка пустиня,
подобна на ада,
преминавам
през земния свят.
След мене
следи не остават,
затрива ги вятър от страх.
Безумни духове,
за мене безплътни,
в злокобен танц
вилнеят във прах.
В лицето ми пясък
без милост хвърчи
и живия блясък
в очи ми гаси.
© Снежа Todos los derechos reservados