2 ene 2007, 16:33

Пустош 

  Poesía
628 0 1
Нощното небе - 
обсипано със звезди.
Луната бледа -
разпръсква умиращи лъчи.
А болката ужасна -
извиква спомени безброй.
И любовта предишна -
завръща се отново.
Страх и сълзи -
сподавят моя вик.
Не мога теб да срещна -
дори и само във съня.

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??