2.01.2007 г., 16:33 ч.

Пустош 

  Поезия
639 0 1
Нощното небе - 
обсипано със звезди.
Луната бледа -
разпръсква умиращи лъчи.
А болката ужасна -
извиква спомени безброй.
И любовта предишна -
завръща се отново.
Страх и сълзи -
сподавят моя вик.
Не мога теб да срещна -
дори и само във съня.

© Цвета Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??