3 jun 2014, 21:03

Пустош 

  Poesía » De amor
341 0 0

Някъде навътре в пустошта

Подава се зад ъгъла едва, самата тя нощта

Пропита цялата е в самота

И малко нотки на тъга

 

И буреносен облак изведнъж връхлита

И във мрака светлината той преплита

И сивотата изпарява се

Надежда лъч прокрадва се

 

За секунда той се появява

И после нощта сама оставя

Мигом изчезва светлината

И пак, и пак настъпва мрака - той никога не чака

© Янина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??