5 dic 2011, 1:26

Пясъчно време 

  Poesía
597 0 13

Пясъчно време

...............................................

 

аз виждам призрака

на малката ти смърт

знам-казва се

най-правилно решение

последствията-кучета

изгризват топлата ти плът

но ти си Ти

и ще живееш

с новото си мнение,

че този път

и с този мъж

животът ще е по-различен

 

(любов! какво е всъщност думата любов

за онзи, който в мислите си все остава необичан)

 

и брачният хомот

пристяга общата душа

души ви времето,

което Ти

така и не изплака

а пясъкът на избора тече

и никого

и никога не чака

 

(любов! какво е всъщност думата любов

за онзи, който в спомените си остава необичан)

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??