14 nov 2008, 15:37

Пясък 

  Poesía » Otra
598 0 13

В раковина нося пясъчните си дни
и все по-често не чувам морето,
мидата на ухото ми е пробита от остри черупки -
другата, пуснала котва във сушата.


Когато броя песъчинките, съм внимателна,
да не полепват по миглите.


Не зная защо очите сълзят от морската сол

и от спомените...

© Джу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??