31 ene 2009, 18:20

* * * Пълнолуние... 

  Poesía » De amor
995 0 12

 

* * *

 

Пълнолуние...

Навярно много се обичам!

Дали мечтите ще се сбъднат

в едно пораснало момиче?

 

На лунна светлина рисувам.

Едно момче седи до мене.

Песен на щурци се чува...

 

Облаците... - страшно черни.

Дъждът измива мойте мисли.

Младежът с мен... - остана верен.

 

И той е мокър, но ме чака...

Целувам го, за да се стопля...

Картината ми се разплака...

Пълнолуние...

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??