1 ago 2017, 23:38

Пълнолуние вече нямам... 

  Poesía » De amor
349 2 1

Фазата ми днес тъгува...

Пълнолуние вече нямам...

Остава ми да го сънувам –

как към него се протягам...

И хладно ми е, и студено.

Морето твое искам също!

Че някак ми е изморено –

спомените да прегръщам!

Фазата ми днес тъгува –

пълнолуние вече нямам!

Остава ми да го сънувам –

как към него се протягам...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми романтиката в стиха ти...та кой не би искал да я изживее. Поздрави Ивелина
Propuestas
: ??:??