21 jun 2016, 7:59

Първа нощ... 

  Poesía » De amor
406 0 0

ПЪРВА НОЩ С ВЪЗЛЮБЕНИЯ -ВЯТЪР 


Р.Чакърова 

 

Пристанах Му... След сутрешните танци... 
И снощи във постелята Му спах. 
Летях насън - под звуци на камбанки,
 под падащия златен звезден смях,


 под сребърната песен на Луната
 и под лилавите завеси на нощта... 
 Понеже вече съм Жена на Вятъра... 
 А Той... така разбира любовта... 

 

Лондон 26/02 /2016 '  11:39 
 
 

© Rositsa Chakarova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??