ПЪРВА НОЩ С ВЪЗЛЮБЕНИЯ -ВЯТЪР
Р.Чакърова
Пристанах Му... След сутрешните танци...
И снощи във постелята Му спах.
Летях насън - под звуци на камбанки,
под падащия златен звезден смях,
под сребърната песен на Луната
и под лилавите завеси на нощта...
Понеже вече съм Жена на Вятъра...
А Той... така разбира любовта...
Лондон 26/02 /2016 ' 11:39
© Rositsa Chakarova Все права защищены