28 oct 2010, 14:01

Първи сняг, Привет! 

  Poesía
844 0 2

 

Снежко пак дойде
от Южното дърво на полюсите.
Поклати глава на Европа.
Поздрави България с "песен".
Песента се рони от небето,
звучи Салваторе Адамо
от прага на идващата зима.
28.10.10г.

 

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??