18 ago 2010, 19:33

Първи срещи 

  Poesía » De amor
573 0 0

   Първи срещи

Пеперуда, вихър, пчела.
Усмивка плаха,
любов и крила.
Неизказани слова.

Зелените топли очи.
И мисълта - Дали?
Въпроси, надежда,
безсънни нощи - звезди.

Очакване - дълги дни.
Среща, миг, докосване.
Първа целувка - трепет.
Флуиди и много искри.

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??