Aug 18, 2010, 7:33 PM

Първи срещи 

  Poetry » Love
574 0 0

   Първи срещи

Пеперуда, вихър, пчела.
Усмивка плаха,
любов и крила.
Неизказани слова.

Зелените топли очи.
И мисълта - Дали?
Въпроси, надежда,
безсънни нощи - звезди.

Очакване - дълги дни.
Среща, миг, докосване.
Първа целувка - трепет.
Флуиди и много искри.

© Пепа Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??