25 ago 2013, 18:00

Първите седем 

  Poesía
1193 0 3

Липсват ми първите седем години.
Седем по седем е равно на зрялост,
седем без седем е равно на нищо,
а нищото кръгче е - значи е цялост.

Липсват ми първите седем, прости ми.
Нека поспорим за твоите трийсет.
Трийсет без седем са мойте години,
а моите значи са точно шестнайсет.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??