15 sept 2021, 18:51

Първият учебен ден 

  Poesía
555 0 0

                                                           сърцата бият
                                                    днес като училищен
                                                          звънец и искат

 

                                                      знания в училище
                                                     нетленни да попият

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??