20 nov 2007, 20:18

Пъстроцветната дъга  

  Poesía » De amor
695 0 4

                      Красивата дъга,    

          тя е всичко, но и нищо

                                                   една измама,

                                                            пъстроцветна гама,

                                                                                      прелестна дама,

         огнена и агресивна,

                      синя и потайна,

                                  чувствена, лекомислена, наивна,

                      жълта и радостна,

                                      засмяна и отчаяна,

                     зелена и жизнена,

                    виолетова и тъжна,

                    оранжева и мека,

                                          топла самота...

         Едно дете й се радваше,

                            още не разбрало, че любовта е и болка, освен радост...           

© Веселин В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??