13 may 2007, 22:02

ПЪТ 

  Poesía
493 0 2
                           ПЪТ

        НЕ ВЕДНЪЖ
        СИ  МЕ  РАДВАЛ, БАЛКАНЕ,
        ИЗ ДЕФИЛЕТО 
        НЕВОЛНО  ВАДЯ  ПЕРО...

       РЕКАТА ПЕНЛИВА,
       ГАЛЯТ  СЛЪНЧЕВИ  ЛЪЧИ.
       АКАЦИИ СЕ  СМЕЯТ,
       КЛАНЯТ СЕ НИСКО  ВЪРБИ...

       ОМАЙВА  ГОРАТА,
       ВЯТЪР  ЛИСТАТА  ГАЛИ,
       НА  ПТИЧА  ПЕСЕН,
       БЪЛКАНЕ, СМЕ  МЕЧТАЛИ...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??