13 мая 2007 г., 22:02

ПЪТ 

  Поэзия
480 0 2
                           ПЪТ

        НЕ ВЕДНЪЖ
        СИ  МЕ  РАДВАЛ, БАЛКАНЕ,
        ИЗ ДЕФИЛЕТО 
        НЕВОЛНО  ВАДЯ  ПЕРО...

       РЕКАТА ПЕНЛИВА,
       ГАЛЯТ  СЛЪНЧЕВИ  ЛЪЧИ.
       АКАЦИИ СЕ  СМЕЯТ,
       КЛАНЯТ СЕ НИСКО  ВЪРБИ...

       ОМАЙВА  ГОРАТА,
       ВЯТЪР  ЛИСТАТА  ГАЛИ,
       НА  ПТИЧА  ПЕСЕН,
       БЪЛКАНЕ, СМЕ  МЕЧТАЛИ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??