ПЪТ ДО СЪРЦЕТО
Не зная дали всички пътища
водят до Рим под небето.
Зная само, че всичките до един
до теб водят и до сърцето.
Изглежда, обичам те силно,
в мисли по теб се залисвам,
по пътечки се лутам неспирно,
кръщавам се и пречиствам.
Усещам те, мой истински път,
различен, желан и сънуван.
Водиш до рая ми непознат,
много чакан, дълго пътуван.
1.1. 2011
© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados
Излетял като птица от сърцето...
Поздравления, Лидия!