23 jul 2009, 15:34

Път към... себе си 

  Poesía
1233 0 9

кратък живот...

осмислил себе си...

с душа на мисионери...

обречени на изсушение...

капките родени в сърцето...

докосват целта си...

очите на които пише...

Изход...

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??