Jul 23, 2009, 3:34 PM

Път към... себе си 

  Poetry
1231 0 9

кратък живот...

осмислил себе си...

с душа на мисионери...

обречени на изсушение...

капките родени в сърцето...

докосват целта си...

очите на които пише...

Изход...

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??