23 jun 2007, 22:21

Път към теб 

  Poesía
1130 0 7
 

Път към теб

 

По улици ще скитам

и много път ще извървя,

но за тебе пак ще питам

даже и след края на света.


Живота ще ме тъпче,

ще се спъвам и ще падам във калта,

но път към тебе пак ще търся,

път към теб и любовта.


Ще потъвам в сенките безмълвна.

Вечността ще ме погълне с гробна тишина.

Но дори сред мрака на безкрая,

пак теб ще вика моята душа.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??