Път към теб
По улици ще скитам
и много път ще извървя,
но за тебе пак ще питам
даже и след края на света.
Живота ще ме тъпче,
ще се спъвам и ще падам във калта,
но път към тебе пак ще търся,
път към теб и любовта.
Ще потъвам в сенките безмълвна.
Вечността ще ме погълне с гробна тишина.
Но дори сред мрака на безкрая,
пак теб ще вика моята душа.
© Стефани Всички права запазени