25 feb 2010, 21:47

Път на изпитание 

  Poesía » De amor
884 0 0

 

 

Ако обичаш някого силно

и сърцето ти все към него лети,

разумът ти е безсилен

чувствата да пресуши!

 

 

Ала, ако не си сигурен, че те обича -

пусни го да разпери криле,

ако литне далече и забрави обратно да тича,

значи не ти е оставил свойто сърце!

 

 

Но ако сърцето му даром е твое -

Северът на Юг ще стане,

дари му душата си своя -

верния път да успее да хване!

 

 

Дори дълго по пътя да се скита -

от неугасваща надежда чудеса ще направи

и, намери ли следа, веднага отлита,

защото сърцето му никога не ще те забрави!

© Каролина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??