Ако обичаш някого силно
и сърцето ти все към него лети,
разумът ти е безсилен
чувствата да пресуши!
Ала, ако не си сигурен, че те обича -
пусни го да разпери криле,
ако литне далече и забрави обратно да тича,
значи не ти е оставил свойто сърце!
Но ако сърцето му даром е твое -
Северът на Юг ще стане,
дари му душата си своя -
верния път да успее да хване!
Дори дълго по пътя да се скита -
от неугасваща надежда чудеса ще направи
и, намери ли следа, веднага отлита,
защото сърцето му никога не ще те забрави!
© Каролина Колева Всички права запазени