15 abr 2013, 17:49

Пътека 

  Poesía
400 0 2

 

П Ъ Т Е К А

 

Изнизва се

животът,

а още

търся аз…

Кога

ще те намеря

теб,

истинска Любов?!

Душата

те жадува…

Душата ми

се гърчи…

Ела,

лице открий,

сърцето

успокой ми.

Побързай,

залезът догаря.

И скоро

ще се спусне

мрак.

Бъди ми

светлинка

в нощта.

И дай ми

силна вяра –

да поема

по дългия си път

спокойна.

 

В тъмното

оставила

пътека...

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??