22 abr 2008, 16:03

Пътеката 

  Poesía
562 0 6
Когато тръгнеш по оназ пътека,
която дълго търсеше,
а всъщност сам я начерта...
С уверен поглед преминавай мрака,
от който ти настръхваше,
а светлина ти беше ТЯ!
Поемеш ли - разчупил си оковите,
с които винаги заспиваше...
Не подминавай хладно робите -
до скоро бил си ти сред тях!
Отвориш ли сърцето си,
не гледай почернелите ръце,
с които ти преди се кръстеше,
умирайки от свойте страхове...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??