Пътеки
Реалността - мисъл и чувство е тя.
Храсталаци много - искат пътеки .
На мисълта масажа проправя ги.
Пътеки ни трябват!
На вълците воят,
Полетът дебнещ соколов,
Пушачът с цигара подготвена.
Пътеки те търсят и правят.
Яви се у теб безспокойсто-тревога.
Причината иска масаж!
За пътека зов е това!
На пияния нощният рев,
На юнеца гневът агресивен.
С крака и ръце - неспокойни.
Все същото търсят!
Храстите-бурени кротки.
На половина само и поне,
Живи да останат искат.
Ръката човешка те чакат!
На боговете слава!
Развлечение-настроение-работа е.
На тях прославянето.
И на пътеките проправянето!
Лесничея
© Леснич Велесов Todos los derechos reservados