17 dic 2013, 21:43

Пътеписи в танка (част 1) 

  Poesía » Formas orientales
465 0 0

СОФИЯ

(ден)

 

Онзи слънчев ден,

Колата е готова,

Домът – заключен.

Мечти и очакване,

Влечение на север.

© Иван Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??