14 dic 2017, 22:19

Пътеводна Светлина 

  Poesía » De amor
278 0 0

Пътеводна Светлина
Елеонора Крушева

 

В това време на святост,
на любов и бяла тишина,
отброена от жива броеница,
Година от надежда,вяра,доброта...
Изпращам те от многото отминали
с благодарност за мойте мечти,
които се родиха от душата ми,
за тези-отлетелите...
и истински живелите във мойте дни.
За времето преминала през него,
за пролетния дъх, слънчевото лято,
есенния благодат,
за зимата и огъня в камината,
за погледа ми все напред - а не с тъга назад.
За Любовта и бяла тишина, свята нощ
и Рождество, Година Нова -Ти ела
Бъди ни - Пътеводна Светлина!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??