24 sept 2023, 9:09

Пътища разни 

  Poesía » Otra
162 1 0

Пътища много в разни посоки.
Пътища тесни или широки.
Облаче тихо нощем ръмяло
пътят станал досущ огледало.
Пътища много за птици и хора - 
някои направо, други - нагоре.
Все търсим нещо, дето го няма,
а то вътре в душата голяма.
Пътища много тук на земята,
пътища скрити - трепет в сърцата.
Те са най-дълги, светли и прави,
с мечти, надежди и идеали.
Пътят не чува, нито говори
ведър е сутрин, вечер - с умора.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??