1.
Небето е голям и син площад,
където ветрове играят.
А назначени облаци на щат
почистват пътя ни към Рая.
2.
Пресича слънцето площада
за точно календарен ден.
Ако мине и през ада,
светът ще бъде променен!
3.
Луната, като нощен светофар,
ни свети с жълта пелена.
А облаците, чакащи на фар,
четат на звездна светлина.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Водичке!
Трогнат съм от вниманието Ви!
Сърдечен поздрав от мен!